De RelatieReanimatie

Zit jullie relatie vast? Dreigt de boel te ontploffen? Verlangen jullie naar het begin toen het allemaal vanzelf leek te gaan, naar dat gevoel dat je helemaal jezelf bij elkaar kunt zijn? Missen jullie de romantiek en de spanning? Lijkt scheiden de enige oplossing, maar weten jullie niet zeker of dat ook de beste oplossing is? Willen jullie de beslissing kunnen nemen zonder twijfels… zijn jullie op zoek naar de laatste strohalm?

De RelatieReanimatie® is de oplossing
In een krachtige sessie van drie uur komen de patronen naar boven die maken dat relatie stevig vastloopt. We kijken of de beweging weer te maken is naar datgene waar jullie zo naar verlangen.
Concreet wordt duidelijk:
  • Wat zijn de patronen die zorgen voor het vastlopen van jullie relatie
  • Is er voldoende over om een nieuwe start te maken
  • Wat hebben jullie samen daarvoor nodig
Aan het einde evalueren wij de uitkomst van het gesprek. De vervolgstap kan zijn dat ik jullie door middel van relatietherapie verder begeleid. Als jullie besluiten om te scheiden kan ik jullie begeleiden als scheidingsmediator.
De RelatieReanimatie® is een mooie en krachtige methode die jullie veel zal brengen. De sessie is altijd op zeer korte termijn mogelijk, ook in de avonduren en op zaterdag en kost € 325,-

Meer informatie?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

Als je meer informatie wilt (voor jezelf of iemand anders) of als je direct een afspraak wilt maken kun je mij bellen op werkdagen van 10.00 tot 20.00 uur. Als je liever eerst een mailtje stuurt met je vraag, of het prettig vind dat ik jou bel, dan kan dat ook. Stuur dan een mail naar info@andrefuntherapie.nl . Ik zal binnen twee werkdagen reageren.